Publicitate

28 martie 2013

Cum sa faci bani cu Socialbirth



   Astazi te invat cum sa faci bani cu Socialbirth care este un site unde faci bani doar prin simplul fapt ca ai un cont de facebook pe care il folosesti la ce stii tu mai bine adica sa dai like la o poza, la o pagina, sau la o pagina de facebook, deasemenea sa dau share sau subscribe la o postare, pagina etc.

   La inregistrarea pe Socialbirth primesti 0.2$ si 50 de coins in contul tau personal, coins care poti sa le folosesti fie sa ii transformi in bani sau sa primesti like share si celelalte la o pagina de facebook, poza etc.

   Deasemenea pe Socialbirth poti sa faci bani si cu conturile tale de Google+, tweeter si celelalte, trebuie doar sa faci ce ti se cere si coins intra in contul tau mai apoi le transformi in bani.

   Socialbirth ofera pentru fiecare refferal adus de tine 0.50$, dar doar dupa ce acesta a reusit sa faca 100 de exchange-uri adica sa dea cumulat likeuri,share,g+ etc de 100 de ori.Plata pe Socialbirth se face la 2$ si o poti primi in contul tau de Paypal



5 comentarii:

  1. Concurs articole pe socialbirth.com !
    Pentru mai multe detalii intrati pe http://socialbirth.com/blog/

    RăspundețiȘtergere
  2. La inregistrare primesti 0.20$ si 50 puncte

    link http://socialbirth.com/?ref=4059

    RăspundețiȘtergere
  3. ofer coduri Redeem Coupon pt cei ce se inscriu pe http://socialbirth.com/?ref=8011

    RăspundețiȘtergere
  4. Inscrieti-va aici http://socialbirth.com/?ref=5194 si va voi ajuta sa castigati cat mai mult.O sa va dau cate 100 de coins pentru inceput.Pentru detalii add alin_geo18@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Poti folosi http://www.get2gathers.com/?ref=5348 este asemantor cu socialbirth.com dar cu un pic mai mult trafic.

    RăspundețiȘtergere