Publicitate

6 martie 2013

Cum sa faci bani cu GoSignUps

  
Asa cum scrie si in titlul acestei postari astazi o sa te invat cum sa faci bani cu Gosignups.Aceasta metoda am gasit-o pe un forum si este una dintre cele mai bune pentru un incepator in munca online de a castiga ceva bani in plus.Poti ajunge sa faci si la 2$ pe zi in doar 1 ora sau chiar mai putin, totul depinde doar de tine si de cat de mult vrei sa muncesti.

   Gosignups este un site de genul "Get Paid To do something", deci pe acest site ca sa castigi bani trebuie sa faci un anumit lucru, pe Gosignups trebuie sa te inscrii pe alte siteuri, sa iti faci cont pe alte siteuri pentru care esti platit cu 0,04$ pentru fiecare cont facut pe un alt site din lista de siteuri de pe Gosignups.

   Deci este usor sa faci bani pe Gosignups, cu o singura mentiune si anume ca, daca siteuri pe care te inscrii sunt siteuri PTC trebui sa dai si 3 clicuri pe reclame.

   Bani nu ii vei primi imediat in cont cum ti-ai facut cont pe un site si l-ai aprobat gata ai primit bani, nu, bani ii primesti dupa ce ti se apropa ca ai facut cont, dar asta nu dureaza mai mult de cateva ore. Deci totul depinde de tine cat de multi bani o sa faci cu aceasta metoda.

   Plata pe Gosignups se face in fiecare luni in contul tau de paypal care il treci la inregistrare, doar cu paypal lucreaza Gosignups, asa ca te sfatuiesc sa iti faci un cont de paypal, daca nu stii cum gasesti un ghid dand CLICK AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu