Publicitate

26 martie 2013

Cum faci bani cu Roxilia

Roxilia a devenit SCAM citeste AICI

   Asa cum spune si titlul astazi o sa te invat cum sa faci bani cu Roxilia, un HYIP relativ nou pe piata aceasta si de perspectiva care promite ca poti face bani de pe urma lui o perioada indelungata.

   Sa iti spun mai intai ce este un HYIP, deoarece este primul HYIP pe care il prezint pe site si trebuie sa stii in ce te bagi ca sa nu fii neincrezator ca nu vei face bani, si sa stii ce trebuie sa faci ca sa faci bani.

   Un HYIP este un site de investitii, cum sunt fondurile de investitii sau cum sunt conturile bancare de economii de pe urma carora castigi un procent anual, insa pe HYIP castigi un procent zilnic.

   Pe Roxilia suma minima de investit este de 10$ de pe urma carora vei primi un procent de pana la 3.5% zilnic, adica daca investesti 10$ primesti pana la 0.35$ zilnic timp de 90 de zile, dar doar de luni pana vineri inclusiv. Faci acesti bani doar de luni pana vineri deoarece bani care ii investesti sunt folositi pe pietele forex care sunt functionabile doar in timpul saptamanii.

   Deci daca investesti 10$ iti scoti investitia in 30 de zile si poti sa castigi alti 20-30$ in celelalte 2 luni ramase, deci poti sa faci in jur de 40$ in 90 de zile cu numai 10$ investiti.

  Un alt mod de a face bani de pe Roxilia este de a avea refferali, adica daca cineva se inscrie sub linkul tau de refferal primesti 5$ care sunt investiti automat si de pe urma carora castigi 0.2% zilnic adica 0.01$ zilnic doar pentru ca ai convins pe cineva sa isi faca cont pe Roxilia, el nu trebuie sa investeasca, trebuie doar sa isi faca cont sub linkul tau de referal.

   Depozitele si platile pe Roxilia se fac prin Liberty Reserve si Perfect Money.

Daca ai intrebari cu privire la acest site si la alte metode nu ezita sa imi lasi un comentariu si o sa iti raspund cat de repede pot.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu