Publicitate

16 martie 2013

Cum sa faci bani cu PTC


   Astazi te invat cum sa faci bani cu PTC, cel mai usor mod de a face bani in plus pe internet sunt aceste siteuri denumite PTC ( Paid to click ), care dupa cum le spune si numele esti platit ca sa dai click pe reclame si sa tii deschis siteul pe care esti directionat un timp anume de la 3 secunde pana la 60 de secunde, pentru fiecare timp in parte esti platit cu alta suma de bani, de exemplu la clixsense pentru o reclama de 3 secunde primesti 0,0001$ iar pentru una de 60 secunde primesti 0,02$.

   Este relativ simplu sa faci bani cu aceste siteuri PTC, intri in fiecare zi si dai un numar de clicuri care pot fi 4-5 sau 15-20 binenteles castigurile difera de la un site la altul si platile pe click la fel, insa daca le gasesti pe cele care platesc bine si au si reclame destule poti ajunge sa faci un venit frumos in ele.

   Foarte important pe siteurile PTC este daca poti sa aduci refferali de pe urma carora poti sa castigi de la 10% pana la 50% din ce castiga ei, de exemplu esti inscris pe un PTC si sunt 10 reclame a cate 0,01$, si eu un refferal care a dat toate clicurile, el castiga 0,10$ si tu castigi de pe urma lui 0,05$ daca siteul PTC da 50% din ce castiga refferali.

   Uite si lista de PTC de la care am primit plata pana in momentul de fata si pe care le recomand oricui sa se inscrie si sa inceapa sa faca bani:

   1. Clixsense - plata este la 8$ si este prezentat AICI
   2. Talebux - plata pentru membri standard este la 4$ si este prezentat AICI si dovada de plata o gasesti AICI - ESTE SCAM!
   3. Cashnhits - prima plata este la 0,6$ si este prezentat AICI
 

   Lista o voi completa permanent cand gasesc un site PTC de la care primesc bani, asa ca te sfatuiesc sa recitesti acest articol regulat ca sa urmaresti aceasta lista de pe care poti sa faci bani.

   Daca cunosti si altele care platesc si esti 100% sigur ca faci bani de pe ele lasa un comentariu cu un link si o sa adaug in lista.

2 comentarii:

  1. http://socialbirth.com
    pe asta faci si e sigur

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutare va prezint QuickBux!
    O metoda super usoara ,care in decurs de 10 zile iti va aduce garantat 2$
    Eu am testato si am primit plata!
    In prima zi se face 0.2000*10=2$
    E simplu!
    Inregistreaza-te aici:http://www.quickbux.net/?ref=burdenalexys

    RăspundețiȘtergere