Publicitate

2 februarie 2013

Obiective si Cerinte in afaceri

   In primul articol pe acest blog nu o sa iti prezit nici o afacere online sau offline, deasemenea nici o metoda pe care sa o folosesti ca sa faci bani. O sa iti explic in cateva randuri cam care trebuie sa fie atitudinea ta si ce calitati trebuie sa aibe un om de succes, ca sa poata castiga bani din online in principal, pentru ca eu cu asta ma ocup in acest moment, castigarea de bani din diferite metode online pe care o sa ti le prezint pe rand.
  
 In primul rand trebuie sa stii ce vrei de la viata sa incerci sa iti setezi anumite obiective ( iti sugerez sa fie cat mai indraznete ) chiar daca e posibil sa nu le indeplinesti 100% la 80% din ele tot o sa ajungi si o sa ai mai mult decat ai avut la inceput de drum. De exemplu vrei sa ajungi la un venit lunar de 500 euro, in loc sa iti propui acest obiectiv, iti propui unul de 3 ori mai mare si anume sa ajungi sa produci un venit lunar de 1500 de euro. Poate nu o sa ajungi la acest venit dar aproape de el vei ajunge cu singuranta daca faci tot ceea ce trebuie si actionezi imediat cum ai opurtunitatea. Acest obiectiv pe care doreste sa il indeplinesti, propuneti si un deadline pentru el ca sa fii motivat sa il atingi cat mai repede cu putinta.

   Dupa ce ne-am propus ce venit vrem sa realizam si timpul in care dorim sa il realizam iti sugerez acum sa te informezi despre orice metoda care o vezi la unul sau la altul ca o foloseste, sau despre orice afacere care auzi de la cineva ca este profitabila, mai intai informeazate si de la alte surse ca aceasta este echitabila si ca merita investit din timpul tau pretios.

   Acum ca ne-am informat e timpul sa actionam, timpul de informare nu trebuie sa fie mult si nu trebuie sa nasca in minte tot felul de intrebari cum ar fi: "Daca nu este rentabila?", "Daca nu merge?", "Daca e scam?" si asa mai departe, acest daca nu trebuie sa fie deloc, trebuie sa te informezi cum fuctioneaza aceasta afacere dar cat mai repede si sa actionezi imediat ca sa nu pierzi timp prea mult si sa iti ia altul inainte aceasta oportunitate de a face un ban fie din online sau din viata cotidiana.
  
 Dupa ce actionezi trebuie sa ai rabdare in primul rand pentru ca bani nu vor veni imediat, gata ai actionat si de acuma astepti a doua zi cand te trezesti sa ai un sac de bani, nu, acest concept este total gresit, bani vor veni cu singuranta daca perseverezi in afacerea pe care o incepi si daca ai rabdare ca rezultatele vor veni peste o luna, doua sau peste un an de zile.Dar fii increzator ca rezultatul va veni, dar acesta depinde doar de tine cat de repede va veni si cat de mare va fi venitul realizat.

   Deci in afacerile online in special trebuie sa ai rabdare,perseverenta si incredere si sa investesti daca este nevoie o suma de bani pe care esti dispus sa o pierzi.
  
  Maine o sa iti prezinta o prima metoda prin care in acest moment incerc sa realizez un venit. Aceasta este o metoda online deoarece pe acest domeniu lucrez in acest moment.

   Multumesc ca ai citit pana aici si te astept maine sa citesti si sa actionezi imediat la afacere pe care o sa ti-o prezint.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu