Publicitate

5 februarie 2013

Cum sa faci bani cu Eimimo


   Eimimo a devenit SCAM.

   Eimimo este un program online care iti ofera bani pentru ca sa citesti emailuri, si bineinteles este tot un program in sistem piramidal.
 
   Tot ce trebuie sa faci ca sa incepi sa faci bani cu Eimimo este sa te inregistrezi Aici cu o adresa de mail la care ai acces zilnic si pe care sa o citesti zilnic sau macar sa incepi de acuma sa o citesti zilnic. Odata ce iti faci contul si apoi activezi adresa de mail o sa inceapa sa ti se trimita mail in fiecare zi cate 4-5 cred sau chiar mai multe de pe urma carora o sa primesti bani. Tot ce trebuie sa faci este sa il citesti si sa dai click pe un link scris cu rosu "CLICK AICI"  si o sa incepi sa primesti bani pentru fiecare email citit. Eimimo deasemenea ofera un bonus pentru cei care se inregistreaza si anume 10$.

   In plus daca esti activ si convingator si inscrii si alte persoane in sistem poti sa primesti de la Eimimo pentru primii 4 membri inscrisi in sistem sub linkul tau de reffer 1$, pentru urmatorii 4 0.5$,  iar pentru urmatorii primesti 0.25$ la nesfarsit. Deci poti sa atingi usor cu un pic de munca payout-ul minim care este de 20$ dar cu o conditie sa realizezi minim 5$ din citirea emailurilor.

   Iti sugerez sa nu mai stai pe ganduri si sa incepi sa iti faci cont aici si sa incepi sa faci bani in plus in timp ce iti citesti mailurile zilnic, activitate pe care o faci deja. 

   Te rog sa mi te adresezi prin comentarii cu orice intrebare care o ai cu referire la blog sau la aceasta metoda sau la oricare metoda de pe acest blog sau despre orice altceva din online cu care crezi ca as putea sa te ajut.

   Inregistreaza-te aici
  
  

Un comentariu:

  1. PTC site care plateste cite 1 dolar la vizitarea unui site, pe zi iti ofera mai multe siteuri de vizitat si cite 10 dolari pentru fiecare persoana inscrisa de tine.....merita sa incerci nu???? Eu m-am inregistrat si daca doriti sa faceti acelasi lucru o puteti face dupa urmatorul link :http://www.richptc.com/index.php?ref=mariana5903

    RăspundețiȘtergere