Publicitate

26 februarie 2013

Cum sa faci bani cu Cashnhits



   Cashnhits este un PTC destul de vechi, deci este unul dintre veterani in domeniu, deci daca a resistat atat timp si plateste membri sai.

   Deci cashnhits este un PTC in care poti face bani dand click pe reclamele afisate si pe care primesti bani pentru fiecare click intre 0,0005$ si 0,01$, depinde de timpul pentru care trebuie sa tii reclama deschisa.

   De asemenea esti platit pe cashnhits si pentru surfing automat pentru 180 de minute in care ai deschis o fereastra in care ruleaza diferite reclame pe care nu trebuie sa le vezi doar le lasi acolo in bara si iti vezi de treaba ta la calculator primesti alti bani in contul tau de la cashnhits.

   Mai poti castiga pe cashnhits bani urmarind si anumite filmulete pe youtube care dureaza la fel de mult ca si reclame PTC si sunt platite in acelasi mod.

   Iti recomand sa nu mai stai pe ganduri si sa iti faci cont la cashnhits apasand aici. Apoi sa incepi sa castigi bani dand click pe reclame si promovandu-ti linkul de referal ca sa faci cat mai multi referali de pe urma carora sa castigi bani.


INREGISTREAZA-TE AICI!

Un comentariu:

  1. Salutari tuturor! Cashnhits intradevar e un website foarte atragator si serios(in privinta platei) are in jur de 4 ani si e in proces de extindere.Cei care se vor inscrie sub mine lasati pm si va voi ajuta si arata totul despre Cashnhits si cei care se vor tine de treaba vor avea un venit lunar de la mine! Va astept

    Link Cashnhits: http://www.cashnhits.com/index.php?ref=SrET06

    RăspundețiȘtergere